Kevin in de prijzen!

Dutch Open 2014 Junior Master Cup Kevin 1e prijs ME U15+

Op 11 oktober j.l. heeft Kevin de finale gewonnen van de Junior Master Cup 2014, wat gehouden werd voor de halve finale van de Dutch Open 2014 te Almere. Het Junior Master Circuit bestaat uit 14 toernooien, welke door geheel Nederland worden gehouden. De 12 hoogst geëindigde jeugdspelers in deze eindranglijst in de diverse leeftijdscategorieën, spelen de Junior Master finale tegen elkaar. De winnaar van deze finale speelt op de zaterdag van de Dutch Open 2014 om de Junior Master Cup 2014 tegen de nummer 1 van de eindranglijst van het Junior Master Circuit. Na een boeiende wedstrijd voor het oog van publiek, fotografen en zelfs televisiecamera’s, mocht Kevin zich uiteindelijk de winnaar noemen met de gamestanden: 21-14, 17-21, 21-13. (Met dank aan Herman Leidelmeijer en Andrie Ochtman voor de coaching!)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *