Het bestuur

Voorzitter: …

Vacature… Bij interesse, neem contact op met Richard Vennik.

 

Penningmeester: Richard Vennik

Richard Vennik

Speelt sinds 1988 badminton en sinds 1998 bij Duinwijck. Begonnen bij Duinwijck in de hoofdklasse en met hard werken doorgegroeid naar het 2e team van Duinwijck in de eerste divisie en met als hoogtepunt het hoofdtoernooi van het NK in 2010. Richard blijft het spelletje leuk vinden en speelt nu een aantal jaar 1e / 2e divisie. Daar heeft hij al verschillende van de Vrienden van Duinwijck talenten in zijn team heeft mogen verwelkomen en ook op de baan probeert hij de talenten verder te helpen.

Richard werkt in het dagelijks leven als Senior Operational Risk Manager bij een verzekeraar en woont samen met vriendin Marije en zoons Noah en Quinten in Haarlem-Noord.

Secretaris: Jerry Natenstedt

IMG_2599

Jerry begon op zijn achtste met badminton, bij BC Zigo, maar stapte op zijn 16e over naar BC Duinwijck. Begonnen in de 1e klasse (toen team 12) heeft Jerry zijn weg gebaand naar het eerste team, met de steun van Vrienden van Duinwijck, waarin hij nu jaren speelt. Eenmaal talent-af helpt Jerry nu mee als secretaris voor de Vrienden van Duinwijck. Jerry studeerde Biomedical Engineering aan de TU Delft.  In het dagelijks leven werkt Jerry als Engineer bij Webro Ingenieurs bureau.

Comments are closed.