Nieuwsbrief

 Beste Vriend van Duinwijck,

Hierbij een update vanuit de Vrienden van Duinnwijck. Op de volgende pagina’s weer een korte beschrijving van al onze talenten en de stappen die zij gemaakt hebben.

Na het lezen van de stukjes kunnen we concluderen dat de talenten weer veel vooruitgang hebben geboekt en hun prestaties stap voor stap verbeteren. Dit doen zij door hun talent te combineren met veel trainen en andere zaken opzij te zetten voor badminton. Wat hen daarbij helpt is ondersteuning bij het volgen van extra trainingen, bijdrages voor het aanschaffen van bijvoorbeeld rackets en kosten voor toernooien. Dit seizoen hebben we bijvoorbeeld Corine kunnen helpen met nieuwe schoenen en een trainingspak, Brian bij een trainingskamp en Fabienne met nieuwe schoenen en rackets.

Deze ondersteuning kan de Vrienden van Duinwijck doen dankzij uw bijdrage. Daarom wil ik u vragen u bijdrage van minimaal €50,- over te maken op rekeningnummer NL59 INGB 0651260256 ten name van de Vrienden van Duinwijck te Haarlem.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Vrienden van Duinwijck

Joost, Jerry en Richard

Fabienne van Affelen

Fabienne was vorig jaar toegevoegd aan de talentengroep nadat ze de stap van de 3e naar de 2e divisie had gemaakt. Een hardnekkige schouderblessure leek roet in het eten te gooien maar deze heeft ze overwonnen en ze speelt dit jaar speel ze vast in de 1e divisie. Ze combineert nu 4/5 keer per week trainen met haar opleiding HBO verpleegkunde. Daarnaast heeft ze al 6 keer haar opwachting mogen maken in het eerste team waar ze 4 van de 9 partijen winnend heeft kunnen afsluiten!

Brian Wassink

Brian is dit jaar nieuw aan de groep toegevoegd. Brian woont en gaat naar school in hoofddorp en speelt nu voor het tweede seizoen landelijk competitie. Hij is van de 4e naar de 3e divisie doorgeschoven en staat daar nu zijn mannetje.

Ties van der Lecq

Ties zet zijn weg naar de top stevig door. Ondanks dat hij nieuw is in de 1e divisie wint hij meer dan 80% van zijn partijen. Hij won afgelopen december een internationaal jeugdtoernooi in de mix en werd tweede in de mix. Het zal eerder korter dan langer duren voordat Ties de stap naar het 1e team gaat maken.

Corine Breukers

Corine speelt voor het tweede jaar 1e div en heeft na het afronden van haar havo. Haar focus ligt nu op badminton en ze werkt erg hard om stappen te maken en beter te worden. Veel tijd in de hal doorbrengen brengt daarbij meer op dan alleen beter spel. Corine en Ties zijn inmiddels een stel J.

 

Wessel van der Aar

Wessel is nieuw in onze talentengroep nadat hij dit seizoen is doorgeschoven van de 4e naar de 2e divisie. Hij presteert daar met 70% gewonnen partijen meteen goed. Net zoals een aantal talenten hem voorgingen speelt hij samen in het team met één van onze bestuursleden (Richard) en samen zijn ze nog ongeslagen in de herendubbel… 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *