Corine op badmintonkamp

Corine

Badcoach Summercamp 2014

Te Noorderwijk in België

Organisator: Roel van Heuckelom

Ik vond het kamp, net als vorig jaar, een heel leuk, leerzaam en geslaagd kamp. Dit jaar duurde het kamp voor het eerst 2 weken, maar omdat ik de eerste week nog school had, kon ik alleen de 2e week gaan. Toch heb ik in die week heel veel lol gehad, en met name ook veel geleerd. De trainers van het kamp waren bijna hetzelfde als vorig jaar. Er waren ook een aantal topspelers uitgenodigd om ons te begeleiden, waaronder Jerry Natenstedt van Duinwijck.

Trainingen in de hal werden afgewisseld met activiteiten buiten. De trainingen op een dag waren goed verdeeld: als de ene oefening heel zwaar was, was de andere juist minder zwaar. Zo was de hele week prima in evenwicht.

De trainingen waren ook goed. Je had eigenlijk één trainer op een kleine groep  kinderen, waardoor iedereen veel aandacht krijgt. Hierdoor heb ik ook veel aanwijzingen kunnen krijgen. Van tevoren kon je aangeven waarop je wilde trainen, en hier werd ook rekening mee gehouden.

De kinderen waar je mee trainde, hadden bijna allemaal hetzelfde nivo en daarom kon je goed met ze trainen. Ook heb ik veel nieuwe mensen leren kennen: veel waren er vorig jaar ook, maar er waren er genoeg die ik nog niet kende.

Ik raad het kamp aan iedereen aan, omdat het gewoon een heel leuk kamp is, waar je veel kan leren.

Groetjes, Corine

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*