Extra training voor Dorien..

Ik train iedere dinsdag ochtend in Wijchen, samen met Nathalie Mulders. Meestal is dit van 08.00 tot 10.00, want om 11.00 moet ik op school zijn.

Tijdens deze privé trainingen komen een aantal vaste dingen naar voren. We hebben er voor gekozen om op het voetenwerk te richten en daarnaast op het uithoudingsvermogen op de baan. Om een voorbeeld te geven, ik ga eerst schaduwen met behulp van de Fit Light, om vervolgens 4x 2 kokers achter mekaar multi te doen. De Fit Light is mooi apparatuur om elke schaduwvorm te doen, waarbij je accent kan leggen op het juiste voetenwerk. Daarna wordt dit in praktijk gebracht door de multifeeding.

footerDisc

Filmpje…

Voor de training komt een stukje stretchen naar voren, ik heb dit nodig om soepel te blijven bewegen op de baan, en er komt een stuk agility aan bod. Na de training ga ik nog een half uur kracht trainen met TRX. Dit zijn oefeningen waarbij je eigen lichaamsgewicht gebruikt om kracht en stabiliteit op te bouwen.

Groetjes,

Dorien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *