Nieuwsbrief augustus

 

logo

Beste vrienden van Duinwijck,

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen en onze talenten zijn er helemaal klaar voor!  Imke en Steef hebben bijvoorbeeld meegedaan met het Duinwijck trainingskamp (link):

training1

Ook van Dorien zie ik regelmatig berichten langskomen op facebook van alle verschillende trainingen.

dorien3

Teun is zelf naar Denemarken geweest om te trainen op het OroDenmark trainingskamp (link)

oro4

Jerry heeft het wat dichterbij gezocht dan Teun met het Gorredijk toernooi als laatste test voor de competitie (link), resulterend in een prima halve finale plek in de mix.

Onze talenten mogen flink aan de bak komend seizoen. De meeste hebben weer een stap kunnen maken. Dorien is doorgeschoven en is nu naast Jerry ook vastspeler van team 1. Imke zal in de eerste divisie (team 2) spelen met zeker een aantal invalbeurten in het eerste.

imke5

Teun (team 3) en Steef (team 2) hebben de stap van de tweede divisie naar de eerste divisie gemaakt en moeten dus hun beste beentje voor gaan zetten.  Er zijn dit seizoen ook weer een aantal Duinwijck jeugdtalenten die de stap naar de landelijke competitie hebben kunnen maken. We zullen in de loop van het seizoen kijken of er nieuwe jonge talenten zijn die we kunnen gaan toevoegen aan het VriendenvanDuinwijck talententeam.

Kortom, de talenten zitten zeker niet stil. Indien u nog ideeën heeft voor sponsoring of vragen heeft hoor ik het graag,

Met vriendelijk groet,

Richard

Richard Vennik

Penningmeester Vrienden van Duinwijck

www.vriendenvanduinwijck.com

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*