Brons voor Imke

DSC01858

Driemaal brons op Six Nations

De Nationale selectie Onder 17 jaar streed afgelopen week op Papendal in Arnhem het Six Nations toernooi. In het teamtoernooi had de Nederlandse ploeg en het zwaar en verloor alle vijf duels tegen Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Zweden.

Echter was er in het individuele toernooi meer succes. Ruben Jille en Alida Chen pakten de bronzen medaille in het gemengddubbel. Het duo was als tweede geplaatst, maar werd in de halve eindstrijd geklopt door een Duits koppel. Samen met Alex Vlaar greep Jille in het mannendubbel ook brons. Tenslotte was er ook een fraaie bronzen plak voor het ongeplaatste koppel Imke van der Aar/Tamara van der Hoeven.

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*