Jerry naar Zweden!

15609_562521_662697180423046_1551150638_n

 

Met het TU Delft studententeam naar Zweden

Afgelopen jaar heeft het TU Delft team het GNSK (groot Nederlands studenten kampioenschap) badminton gewonnen in Tilburg en daarom mag Delft een team afvaardigen voor het Europees Studenten Kampioenschap.

In de week van 6 tot 12 mei zal de studentenstad Upsalla in Zweden in het teken van badminton staan en ik mag mee!

Het TU Delft team bestaat uit Nikki van de Ven, Linda Chen, Annemiek Groenewoud, Stephan Branderhorst , Tymen Reijnders en ikzelf.

Om de reis mogelijk te maken voor een groep studenten was al een hele opgave, maar uiteindelijk hebben we een hoop te danken aan de inzet van Badminton Nederland, QDelft en het Sport en Cultuurcentrum Delft met een aanzienlijke sponsorbijdrage.

Ook badmintonclub DKC en de webshops Allrackets.com en badminton-service.com hebben ons geholpen aan kleding  voor het teamtoernooi.

Verder hebben we om onze begroting sluitend te krijgen clinics gegeven bij USSR en BV Unicum (de laatste van deze is mede mogelijk gemaakt door Clipperms).

In combinatie met mijn eigen sponsoren Apacs, Bees-sport en Vrienden van Duinwijck kan ik opweg naar Upsalla zonder enige zorgen over budget of spullen, allemaal ontzettend bedankt!

Het was al een hele beleving de reis voor elkaar te krijgen, maar het is ons gelukt. 5 mei vliegen we met zijn allen naar Upsalla om maandag en dinsdag het teamtoernooi te spelen en donderdag tot en met zaterdag het individuele toernooi.

Groet,

Jerry

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*