Groep talenten uit Haarlem en omgeving op pad naar Olve!

Vrienden van Duinwijck steunt trip naar Antwerpen

Met Pasen is het weer zo ver, dan staat voor de jeugd het badminton in het teken van het hele grote internationale Junior Olvé Toernooi, JOT. Uit 19 landen zullen ruim 350 jeugdspelers 3 dagen gaan genieten vol plezier en passie van badminton. Uit Nederland zal de eer worden hoog gehouden door het Belofte team U13, de Academie van Amstelveen, de Academie van Limburg en natuurlijk onze Academie Kennemerland. Dit jaar is het Duinwijck, mede door de vrienden van Duinwijck, gelukt om met een grote groep talenten af te reizen.

Vrijdagmorgen  6 april 2012 zal de  grote groep gaan vertrekken bij de Duinwijckhal. De spelers die meegaan zijn lid van de Academie of lid van de Badmintonschool van der Kolk en een paar gastspelers, te weten: U11: Wessel en Bregje U13: Corine, Ties, Sjoerd, Luuk, Armel en gastspeler Madouc U15: Imke en gastspelers Renske, Luuk, Daphne en Koen (Luuk en Renske verblijven niet bij de groep) U17: Steef, Tim, Teun, Michael en gastspeler Roy

De begeleiding, coaches is in handen van ;  Dollie Breukers, Marjan Ridder, Axel van der Lecq, Hans de Ridder en Francien van der Aar.

Vrijdag zal er nog getraind gaan worden in de hal, en daarna richting het hotel in Mechelen. Het toernooi duurt 3 dagen en de organisatie is al weken (maanden)druk in de weer om alles zo goed mogelijk in goede banen te krijgen en te houden natuurlijk. Aan alles wordt gedacht, trainen, eten, overnachten, etc. Kortom we gaan hele leuke dagen  tegemoet en hebben er erg veel zin in. Enkele ouders zullen naar verwachting misschien nog komen aanmoedigen!
Natuurlijk zullen we de achterban op de hoogte houden en bedanken de Vrienden van Duinwijk en Duinwijck om dit mede mogelijk te maken.
Met Pasen is het weer zo ver, dan staat voor de jeugd het badminton in het teken van het hele grote internationale Junior Olvé Toernooi, JOT. Uit 19 landen zullen ruim 350 jeugdspelers 3 dagen gaan genieten vol plezier en passie van badminton. Uit Nederland zal de eer worden hoog gehouden door het Belofte team U13, de academie van Amstelveen, de academie van Limburg en natuurlijk onze Academie Kennemerland. Dit jaar is het Duinwijck, mede door de vrienden van Duinwijck, gelukt om met een grote groep talenten af te reizen.
Vrijdagmorgen  6 april 2012 zal de  grote groep gaan vertrekken bij de Duinwijckhal. De spelers die meegaan zijn lid van de Academie of lid van de Badmintonschool van der Kolk en een paar gastspelers, te weten: U11: Wessel en Bregje U13: Corine, Ties, Sjoerd, Luuk, Armel en gastspeler Madouc U15: Imke en gastspelers Renske, Luuk, Daphne en Koen (Luuk en Renske verblijven niet bij de groep) U17: Steef, Tim, Teun, Michael en gastspeler Roy

De begeleiding, coaches is in handen van ;  Dollie Breukers, Marjan Ridder, Axel van der Lecq, Hans de Ridder en Francien van der Aar.

Vrijdag zal er nog getraind gaan worden in de hal, en daarna richting het hotel in Mechelen. Het toernooi duurt 3 dagen en de organisatie is al weken (maanden)druk in de weer om alles zo goed mogelijk in goede banen te krijgen en te houden natuurlijk. Aan alles wordt gedacht, trainen, eten, overnachten, etc. Kortom we gaan hele leuke dagen  tegemoet en hebben er erg veel zin in. Enkele ouders zullen naar verwachting misschien nog komen aanmoedigen!

Natuurlijk zullen we de achterban op de hoogte houden en bedanken de Vrienden van Duinwijk en Duinwijck om dit mede mogelijk te maken.

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*