Teun Yntema, eerste geplaatst bij de BBN junior masterscup

Op zaterdag 15 oktober wordt voor het eerste gestreden om de Badminton Business Netwerk Junior Master Cup. Dit spektakelstuk vindt plaats direct voorafgaand aan de wedstrijden van de Yonex Dutch Open wedstrijden die om 14.00 uur beginnen.

Als bezoeker van de Yonex Dutch Open is iedereen uitgenodigd om vanaf 10.30 uur te komen kijken, zodat u een aantal aanstormende talenten aan het werk kan zien.

In de categorie├źn (U13, U15, U15+, U17) speelt bij zowel de jongens als meisjes de nummer 1 van de Junior Master eindranglijst 2010/2011 tegen de winnaar van de finale van het Junior Master Circuit (4 juni 2011).

De volgende spelers hebben zich geplaatst voor de Badminton Business Netwerk Junior Master Cup en worden uitgenodigd om daar aan deel te nemen.

Leeftijdsklasse Geplaatst op basis van ranglijst Geplaatst op basis van finale
ME U13 Alex Terpstra Joran Kweekel
VE U13 Els Romen Deborah Jille
ME U15 Quint Top Jonathan Velder
VE U15 Dionne van Vlerken Tamara van der Hoeven
ME U15+ Teun Yntema Alex Vlaar
VE U15+ Susanne van der Hoeven Alida Chen
ME U17 Rik Hermans Justin Teeuwen
VE U17 Marjan de Jong Elcke Vievermans

Prijzengeld
Voor elke categorie (U13, U15, U15+, U17) is een eerste en tweede geldprijs beschikbaar gesteld door het Badminton Business Netwerk. Tevens stelt het Badminton Business Netwerk een wisselbeker beschikbaar voor de winnaar.

 

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*