Vrienden van Duinwijck doneren aan serious request

Joost overhandigt de gift aan Chris en Lotte

Het begon met een initiatief van Piet Ridder. Op zijn website kondigde hij aan een onmogelijke clinic mogelijk te willen maken voor de jaarlijkse Serious Request actie van 3FM. 3 DJ’s van dit radiostation worden een week opgesloten in een glazen huis in een jaarlijks wisselende stad in Nederland. De DJ’s eten een week niet en maken 24 uur per dag radio. Dit jaar kwam de gehele opbrengst ten goede van kinderen die wees zijn geworden doordat hun ouders zijn gestorven aan AIDS. Piet Ridder kreeg Chris Bruil en Lotte Jonathans meteen enthousiast en wilde de clinic laten verzorgen bij de club die het meeste wilde doneren.

Om de jeugd van Duinwijck in de gelegenheid te stellen deze memorabele clinic bij te wonen en een bijdrage te leveren aan deze prachtige actie hebben de Vrienden van Duinwijck meteen besloten €500,- te doneren. Na deze toezegging zijn er meerdere sponsoren bijgekomen en dit heeft geresulteerd in een fantastische dag in de Duinwijckhal te Haarlem.

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*